Amenzi în valoare de 157.000 lei, aplicate de poliţişti în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controale în judeţul Ialomiţa FOTO IPJ Ialomiţa
Controale în judeţul Ialomiţa FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii ialomiţeni au intervenit, ieri, la 67 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 5 infracţiuni şi au aplicat peste 220 de sancţiuni contravenţionale.

Pe 25 mai, oamenii legii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel,poliţiştii au intervenit la 67 evenimente, dintre care 65 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. Totodată, au fost constatate 5 infracţiuni, din care 1 contra persoanei, 3 contra patrimoniului şi 1 la regimul rutier.

În urma activităţilor desfăşurate în teren, poliţiştii au aplicat 224 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 157.000 de lei. Pentru abaterile de la normele rutiere au fost reţinute 8 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

De asemenea, echipajele mixte de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au acţiune pe raza judeţului pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, ce a avut ca principal scop prevenirea şi limitarea răspândirii virusului COVID 19 şi combaterea ilegalităţilor de orice fel.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite