ADMITERE LICEU 2014 IALOMIŢA. Un singur elev cu note maxime la Evaluarea Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Ialomiţa a fost obţinută o singură medie maximă FOTO: adevarul.ro
În Ialomiţa a fost obţinută o singură medie maximă FOTO: adevarul.ro

Pe data de 1 iulie s-au afişat rezultatele finale ale Evaluării Naţionale 2014. Datele Ministerului Educaţiei arată că în judeţul Ialomiţa există doar un singur elev de clasa a VIII-a cu media 10 la Evaluarea Naţională.



În perioada 23 - 25 iunie s-a desfăşurat Evaluarea Naţională 2014. 1995 de elevi din Ialomiţa au susţinut probele scrise la Limba Română şi Matematică pentru a putea merge mai departe la un liceu din judeţ.

Rezultatele parţiale au fost afişate pe data de 25 iunie, iar cele finale, după rezolvarea contestaţiilor, au fost făcute publice în urmă cu o săptămână, pe data de 1 iulie.

Ambele rezultate, atât cele parţiale, cât şi cele finale, confirmă faptul că la Evaluarea Naţională 2014 un singur elev de clasa a VIII-a din judeţ a reuşit să obţină media zece la Capacitate 2014.  Note de 10 la Limba Română şi Matematică la Evaluarea Naţională 2014 a obţinut eleva Mălina Andra Stroe de la Şcoala Generală „Sfântul Andrei” din Slobozia.

Deşi la Evaluarea Naţională 2014 au fost făcute peste 200 de contestaţii, rezolvarea acestora nu a schimbat cu nimic rezultatele în ceea ce priveşte mediile maxime. Eleva Şcolii Generale „Sfântul Andrei” din Slobozia, rămâne singurul elev de clasa a VIII-a cu medie maximă la Evaluarea Naţională 2014.

Citiţi şi:

ADMITERE LICEU 2014 IALOMIŢA Topul liceelor după mediile de admitere din 2013. Cel mai bun liceu: Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“ Slobozia

Elevii care au dat examenul de Evaluare Naţională 2014 şi care vor fi repartizaţi prin calculator la liceu pe 15 iulie pot consulta topul liceelor din ţară, judeţ cu judeţ, după ultima medie de admitere de anul trecut, cu ajutorul unei aplicaţii pe care o pot accesa pe adevarul.ro. Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“ Slobozia ocupă primul loc în judeţul Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite