Accident pe DN2. Un tânăr a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a pierdut controlul volanului FOTO Adevărul
Şoferul a pierdut controlul volanului FOTO Adevărul

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din judeţul Iaşi, a fost rănit miercuri, 15 aprilie, într-un accident de circulaţie pe DN 2. El se afla în maşină cu un tânăr, de 33 de ani, care a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp.

Conform IPJ Ialomiţa, tânărul conducea un autoturism pe DN 2, în interiorul localităţii Lilieci, din direcţia Bucureşti către Urziceni. Într-o curbă deosebit de periculoasă către stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în impact cu un stâlp de electricitate din beton.

În accidetn a fost rănit un pasager, de 42 ani, din judeţul Iaşi, care a fost transportat la o unitate medicală. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând o valoare negativă.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Atât şoferul cât şi pasagerul autoturismului au fost sancţionaţi contravenţional conform dispoziţiilor Ordonanţei Militare nr. 3 / 2020, întrucât declaraţiile pe propria răspundere prezentate nu erau completate corespunzător şi nici nu prezentau motive întemeiate cu caracter de urgenţă.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite