Accident pe DN2 cu patru răniţi. Un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară, unul dintre şoferi consumase alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe DN2 FOTO Adevărul
Accidentul a avut loc pe DN2 FOTO Adevărul

Patru persoane au fost rănite miercuri dimineaţă, în urma ciocnirii dintre un autoturism şi autoutilitară pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, anunţă IGPR care precizează că şoferul autoturismului consumase alcool.

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat pe un fir alternativ pe DN 2 Bucureşti – Urziceni, la intrarea în localitatea Lilieci, judeţul Ialomiţa. Anterior, a avut loc o coliziune între un autoturism şi o autoutilitară, eveniment soldat cu rănirea a patru persoane, dintre care o femeie, în vârstă de 27 de ani, se află în stop cardio-respirator, iar celelalte trei sunt conştiente, toate fiind transportate la spital pentru investigaţii medicale.

”În judeţul Ialomiţa, pe DN 2 Bucureşti – Urziceni, la intrarea în localitatea Lilieci, a avut loc o coliziune între un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului, patru persoane au fost rănite (trei din autoturism şi una din autoutilitară), toate primesc îngrijiri medicale la faţa locului”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Potrivit aceleiaşi surse, conducătorul autoturismului are o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Traficul rutier este oprit pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite