Accident cu patru răniţi pe DJ 212, după ce o maşină a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane au făst rănite miercuri după-amiază, în afara municipiului Feteşti, după ce un şofer a pătruns pe contrasens şi ar pierdut controlul asupra direcţiei.

Conform IPJ Ialomiţa, pe 21 august, în jurul orei 17.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Feteşti au intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ 212, în afara municipiului Feteşti, soldat cu rănirea a patru persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat de 37de ani, din oraşul Ţăndărei, conducea un autoturism pe drumul dintre Movila şi Feteşti, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

În urma impactului, şoferul şi alte trei persaone persoane, pasageri ai autoturismului, cu vârste cuprinse între 31 şi 49 de ani, au fost răniţi. Victimele au fost preluate şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite