A făcut prăpăd într-o parcare şi a fugit. Ce alcoolemie avea şoferul vinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost prins în trafic FOTO Adevărul
Şoferul a fost prins în trafic FOTO Adevărul

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a făcut prăpăd într-o parcare şi a plecat liniştit de la locul faptei, fiind prins în trafic de poliţişti. Şoferul iresponsabil abia se putea ţine pe picioare, rezultatul etilotestului indicând o alcoolemie de 1,35.

Încidentul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 22.00, când poliţiştii rutieri din Slobozia au fost alertaţi să prindă un şofer care a lovit mai multe maşini parcate şi a fugit de la locul faptei. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din municipiul Slobozia, iar mai mulţi martori au obserbat cum un autoturism a lovit mai multe maşini parcate, iar şoferul şi-a văzut mai departe de drum.

În urma activităţilor de căutare a fost identificat autoturismul în cauză, fiind oprit în trafic prin folosirea semnalelor acustice şi luminoase.

Conform IPJ Ialomiţa, la volanul acestuia a fost identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, care în momentul verificărilor emana halenă alcoolică, rezultatul etilotestului indicând valoarea de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea determinării concentraţiei de alcool în sânge.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident cu trei răniţi pe DN2. O persoană rămasă încarcerată, transportată la un spital din Capitală

Cine este tânăra care a ars de vie într-un teribil accident pe DN2. Recent, trăise o nenorocire

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite