25 de percheziţii domiciliare în Ialomiţa. Poliţiştii caută hoţi şi contrabandişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiune de amploare a poliţiştilor ialomiţeni în dimineaţa zilei de 9 ianuare. Oamenii legii au efectuat 25 de percheziţii domiciliare pe raza a 10 localităţi din judeţ. Poliţiştii sunt pe urmele a 7 suspecţi acuzaţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi contrabandă cu ţigări.


Potrivit unui comunicat de presă remis publicităţii de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, citat de publicaţia on line independentoline.ro, 

„Peste 100 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, Serviviul Investigarea Fraudelor, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Poliţiei Municipiilor Slobozia şi Urziceni efectuează, în această dimineaţă, 25 de percheziţii domiciliare în zece localităţi de pe raza judeţului. Acţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a sapte persoane suspectate că în în cursul anului 2013 au comis multe furturi din locuinţe şi au deţinut şi  comercializat ţigări provenite din contrabandă. La finalizarea percheziţiilor, suspecţii vor fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pentru cercetări“.
 

Citiţi şi: Zeci de percheziţii domiciliare ale poliţiştilor buzoieni la suspecţi de evaziune fiscală

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite