Violatorul fetei de 14 ani răpite de Sf. Maria, arestat pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul va fi cercetat după gratii...
Suspectul va fi cercetat după gratii...

Bărbatul de 33 de ani, originar din comuna Fărcaşele, judeţul Olt, a fost arestat după ce magistraţii de la Judecătoria Slatina au fost de acord, vineri după-amiază, cu arestarea sa pe o perioadă de 29 de zile. Acesta este acuzat că ar fi răpit şi violat o fată de 14 ani în noaptea de miercuri spre joi.

Iniţial, bărbatul în cauză, Daniel Peţa O., de 33 de ani, un scandalagiu notoriu în comuna natală Fărcaşele, satul Hotărani, a fost reţinut pentru 24 de ore la nici o zi după ce răpise şi violase o fată de 14 ani. Mai exact, bărbatul este acuzat că, în seara de miercuri - 14 august, în stare de ebrietate fiind, a răpit de pe o uliţă din comuna Fărcaşele, prin ameninţări şi loviri, o fată orginară dintr-o localitate învecinată, comuna Dobrosloveni, satul Reşca, pe care a dus-o în pădurea ce separă cele două comune şi a violat-o în mod repetat.

Ulterior, în noaptea de 15 august, fata a reuşit să scape atenţiei violatorului şi a fugit, povestind speriată părinţilor, apoi poliţiştilor, prin ce a trecut. Oamenii legii l-au căutat pe violator şi, după câteva ore, l-au găsit rătăcind mahmur pe raza localităţii natale. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri seară, la expirarea termenului de reţinere minim legal de către procurori, suspectul a fost prezentat instanţei Judecătoriei Slatina, care a decis arestarea sa pentru următoarele 29 de zile. Acuzaţiile oficiale aduse acestuia: comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea de până la zece ani.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite