VIDEO Tribunalul Olt decide dacă maşina cu care Dincă le-a răpit pe Luiza şi Alexandra poate fi vândută. „Unde mi-ai dus copilul, scârba dracu’?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tribunalul olt

Apărătorii familiei Luizei Melencu au cerut Tribunalului Olt să împiedice valorificarea a două autovehicule care îi aparţin lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat de uciderea Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu.

Un autoturism şi o autoutilitară care îi aparţin lui Gheorghe Dincă, bărbatul de 67 ani din Caracal acuzat de procurorii DIICOT că le-a sechestrat, violat şi ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, au fost scoase la licitaţie de Autoritatea Naţională de Administrare a Bunurilor Imobilizate (ANABI), motivaţia fiind aceea că trebuie recuperate cheltuielile judiciare generate de procesul în care bărbatul a fost trimis în judecată.

Autoturismul este chiar maşina Renault Megane folosită de Dincă pentru operaţiunile de taxi ilegal. Cu această maşină Dincă le-a răpit pe Luiza Melencu, la mijlocul lunii aprilie 2019, şi pe Alexandra Măceşanu, în 24 iulie 2019, ducându-le în locuinţa sa de pe strada Craiovei nr. 169, unde după ce le-a violat, le-a ucis şi a incendiat cadavrele, conform procurorilor DIICOT.

Apărătorii familiei Melencu solicită Tribunalului Olt să fie oprită procedura de valorificare a celor două autovehicule, motivând că acestea constituie probe în dosarul trimis în judecată în luna ianuarie a acestui an. Autoturismul are un preţ de pornire de 1.033 lei, iar autoutilitara, de 5.067 lei, precizându-se că acestea sunt nefuncţionale, având interiorul deteriorat. Autovehiculele vor fi predate câştigătorului licitaţiei din localitatea Drăgăneşti, acolo unde sunt depozitate.

Membrii familiei Melencu, cei care au cerut Tribunalului Olt să stopeze licitaţia, se află deja în faţa instanţei. Bunica Luizei a reacţionat din nou dur la vederea autospecialei cu care a fost adus Gheorghe Dincă pentru a fi audiat. „Scârba dracu’! Să putrezeşti în închisoare! Unde mi-ai dus copilul pe care l-am crescut 18 ani?“, a răbufnit bunica fetei.

„Dosarul a fost făcut de la început cu picioarele. Nu s-a dorit a se şti şi nu se vrea. Eu fac tot ce îmi stă în putinţă, alături de apărătorul meu, să iasă adevărul la iveală“, a declarat Monica Melencu, mama Luizei Melencu - prima victimă a lui Gheorghe Dincă. Familia consideră de neacceptat ca o probă importantă în acest dosar să fie astfel înlăturată.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite