Părinţii unei fete de 15 ani au anunţat abia după patru zile Poliţia că fiica lor a dispărut de acasă. Mama adolescentei: „Ştiu sigur că n-a dat peste un Dincă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marcu s-a întors acasă când a auzit că este căutată de poliţie
Andreea Marcu s-a întors acasă când a auzit că este căutată de poliţie

Fata este din localitatea doljeană Daneţi şi a plecat de acasă joi, 4 iunie. Deşi a văzut că nu a mai revenit la domiciliu, mama sa nu a anunţat imediat poliţia. Abia duminică, 7 iunie, femeia a cerut ajutor.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi au fost sesizaţi de o femeie de 38 de ani, despre faptul că fiica sa, Marcu Tudoriţa Andreea, de 15 ani, a plecat în ziua de 4 iunie a.c. de la domiciliul său din comuna Celaru şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,55 m, aproximativ 53 kg, par lung, şaten, ochi caprui, fara semne particulare. Nu se cunosc articolele de îmbracaminte purtate în momentul plecării. Minora a mai plecat de la domiciliu însa a revenit dupa aproximativ 2 zile.

Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie". Acesta a fost mesajul Inspectoratului de Poliţie Dolj imediat după ce au aflat că minora a dispărut.

Mama acesteia a mărturist că nu a fost prea îngrijorată atunci când fata nu s-a întors acasă. "Ştiu sigur că nu a dat peste un Dincă. Sigur e pe la vreun prieten. Se întoarce ea", le-a spus femeia mai multor vecini.

Într-adevăr, fata s-a întors în cursul nopţii de duminică spre luni, 8 iunie, imediat după ce a aflat că este căutată de poliţie. A mers singură la postul de poliţie din Daneţi şi a spus că nu e dispărută, ci doar a vrut să stea câteva zile la iubitul său.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite