VIDEO  Cum flirtează cu microfonul viitorul ministru al Culturii, Gigel Ştirbu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ştire realizată de un post de televiziune local din judeţul Olt prezintă o altă faţă a lui Gigel Ştirbu, abia propus pentru şefia Ministerului Culturii. Imaginile filmate în anul 2012 îl arată pe viitorul ministru amuzându-se, în timp ce mângâie microfoanele, la o conferinţă de presă cât se poate de serioasă.

Imaginile datează din aprilie 2012 şi îl arată pe Gigel Ştirbu la o conferinţă derulată la sediul partidului din care face parte, PNL, conferinţă susţinută de fostul preşedinte al filialei judeţene, Ioan Ciugulea. Astfel, în timp ce şeful său de atunci încerca să răspundă ziariştilor la întrebările acestora, Ştirbu (42 ani) poate fi văzut cum se joacă cu microfonul unui post local de televiziune - Olt TV Slatina. Fără să ţină cont că totul era filmat, viitorul ministru al Culturii continuă să se joace cu buretele microfonului sau să zâmbească cu gura până la urechi. Grimasele de tot felul ce au apărut pe faţa deputatului în acest răstimp au fost deliciul celor prezenţi, care, preţ de câteva zeci de secunde, au părut să fie mai atenţi la modul cum Ştirbu se juca cu buretele microfonului decât la declaraţiile şefului PNL Olt de atunci.

Gigel Ştirbu este preşedinte interimar al organizaţiei PNL Olt din luna iulie a.c., a fost membru al Comisiei Speciale pentru Roşia Montană şi, dacă nominalizarea sa va fi acceptată, va fi noul ministru al Culturii. El deţine deja preşedinţia Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, aceasta după ce, între anii 2007-2008, a deţinut funcţia de secretar de stat în Ministerul Culturii.

Absolvent al Seminarului Teologic din Craiova, al Facultăţii de Teologie şi al Institutului Naţional de Administraţie, Ştirbu a fost, timp de şase ani (1995-2001), preot în Parohia Roşieni din Olt. În 2005, a devenit subprefect în cadrul Prefecturii Olt. Traseul său politic a început în 2001, când a devenit vicepreşedinte al PNL Olt. Din februarie 2013, Ştirbu este şi membru al Biroului Politic Naţional al PNL.

Gigel Ştirbu, într-o conferinţă de presă din 2012, din judeţul Olt

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Crin Antonescu: Gigel Ştirbu este propunerea PNL la Cultură. Cine este deputatul care vrea eliminarea sancţiunilor pentru plagiat

Daniel Barbu şi-a dat demisia din fruntea Ministerului Culturii. Se încălzesc Gigel Ştirbu şi Vlad Nistor

Cine sunt liberalii care ar putea prelua postul lui Barbu. Ştirbu: „Şi-a dat Daniel demisia? “; Nistor: „Aş accepta“

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite