VIDEO Anchetatorii au ajuns cu criminalul din Caracal într-un loc pustiu de lângă Corabia. Nu s-a găsit nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Dincă a fost luat din arestul IPJ Olt miercuri, 29 iulie, în jurul orei 14.00 şi se îndreaptă escortat de forţele de ordine spre locul în care le-a spus anchetatorilor că ar fi aruncat trupul Luizei, fata dispărută în aprilie.

UPDATE - Anchetatorii nu au găsit nimic în locul unde s-au dus împreună cu Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a răpit, violat şi ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, astfel că toate căutările în zonele din apropiere de Corabia, unde criminalul le-a indicat că ar fi aruncat cadavrul Luizei, au fost zadarnice. El le-a spus anchetatorilor că nu-şi mai aminteşte locul cu exactitate.

Luni seară, Gheorghe Dincă a fost dus înapoi în arestul Poliţiei Judeţene Olt

Ştirea Iniţială

Anchetatorii vor afla în ce loc a aruncat Gheorghe Dincă trupul primei fete dispărute la Caracal, Luiza Melencu, pe care a recuoscut în timpul audierilor că a rapit-o, violat-o şi ucis-o. Fata a dispărut în 14 aprilie 2019, de pe o stradă situată la ieşirea din municipiul Caracal, după ce a urcat în maşina bărbatului acuzat de omor.

Bărbatul le-ar fi spus anchetatorilor că ar fi folosit-o pe Luiza pentru a-şi satisface poftele sexuale vreme de mai bine de două luni, în cele din urmă omorând-o şi aruncându-i trupul în râul Olt, aproape de vărsarea în Dunăre, acolo unde îl duc chiar în aceste momente anchetatorii. O altă variantă vehiculată de sursele din anchetă este că Luiza ar fi fost ucisă chiar în ziua în care a fost răpită.

Familia Luizei, pe de altă parte, îşi caută fiica din aprilie şi de atunci au trecut printr-un adevărat calvar, fiind insultaţi şi chiar bănuiţi de către anchetatori că ar minţi în ceea ce priveşte condiţiile în care a dispărut fata.

Anchetatorii au ajuns în jurul ore 16.30 într-un loc pustiu de lângă localitatea Corabia, situată pe malul Dunării. Maşinile anchetatorilor s-au oprit lângă o baltă situată la marginea localităţii (video, jos):

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite