Victima de la Brastavăţu a murit din cauza hemoragiei externe. Suspectul nu şi-a motivat gestul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul de 14 ani găsit decapitat, marţi-dimineaţă, pe un drum de la marginea localităţii Brastavăţu, judeţul Olt,  a murit din cauza sângelui pierdut în urma loviturii de cuţit.

Necropsia efectuată miercuri, 4 octombrie 2017, a stabilit că băiatul şi-a pierdut viaţa în urma hemoragiei externe care s-a instalat după ce suspectul, bărbatul de 20 ani, tot din Brastavăţu, l-a tăiat cu un cuţit. Pe corpul victimei nu s-au identificat alte lovituri vitale, după ce tânărul a decedat intervenind animalele care prin muşcături au secţionat capul, acesta fiind găsit la aproximativ 20-30 metri de trup.

Pe de altă parte, suspectul, tânărul de 20 ani Marius Ionuţ Geapana, din Brastavăţu, care va fi prezentat astăzi de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, nu şi-a putut motiva gestul. Acesta, după ce a băut cu victima la o benzinărie din localitate, l-a însoţit, după miezul nopţii, pe drumul spre casă, între cei doi intervenind un moment tensionat. Suspectul l-a lovit pe adolescent cu pumnul în faţă, după care i-a aplicat o lovitură cu un briceag. Această lovitură i-a provocat hemoragia, care în câteva minute a dus la deces. Totul s-a petrecut, cel mai probabil, aproape de locul în care a fost găsită victima, zona, marginea localităţii Brastavăţu, spre Vădastra, fiind cea în care locuieşte agresorul. Tânărul de 20 de ani a abandonat, după lovitura aplicată, victima, trupul neînsufleţit al băiatului fiind ulterior atacat de animale.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite