UPDATE Oltean de 23 ani, adus de urgenţă la spital cu un tub de deodorant în anus. La 112 a reclamat „un accident casnic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tuburile de deodorant sunt printre cel mai des întâlnite obiecte „blocate“ în anus FOTO: Dailymail.co.uk
Tuburile de deodorant sunt printre cel mai des întâlnite obiecte „blocate“ în anus FOTO: Dailymail.co.uk

Un tânăr dintr-o comună olteană a ajuns joi după-amiază, 9 aprilie, la spitalul din Slatina, după ce a solicitat ajutorul în urma unui „accident casnic“.

UPDATE: Pacientul urmează să fie operat joi-seara, 9 aprilie 2020, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru a putea fi scos obiectul „scăpat“ în anus. Intervenţia va fi în zona abdominală, tubul de deodorant fiind prezent la palpare în această zonă încă din momentul preluării pacientului de către echipajul de prim-ajutor.

Ştirea iniţială

Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina cu o ambulanţă. 

Solicitarea a venit din comuna Brâncoveni, judeţul Olt, pacientul anunţând că nu mai poate să scoată un tub de deodorant din anus. Tânărul se afla împreună cu partenera sa la domiciliu şi a motivat că la mijloc a fost un „accident casnic“, respectiv că s-a aşezat din greşeală pe tubul de deodorant.

Bărbatul a rezistat trei ore, sperând că se va rezolva problema „natural“, însă când durerile au devenit de nesuportat a sunat la 112, fiind preluat de un echipaj. Chirurgii vor fi cei care vor interveni pentru a-l scăpa pe tânăr de problema foarte serioasă.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite