UPDATE O tânără de 15 ani, din judeţul Olt, a dispărut. Fata a fost găsită, dar nu se întoarce în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama fetei a anunţat în această dimineaţă Poliţia
Mama fetei a anunţat în această dimineaţă Poliţia

Dispariţia tinerei, care este din localitatea Teslui, judeţul Olt, a fost sesizată poliţiştilor în această dimineaţă, miercuri, 15 septembrie 2021, cea care a alertat autorităţile fiind mama fetei.

UPDATE: Tânăra a fost găsită în Slatina, însă poliţiştii au anunţat Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului, pentru că fata nu vrea să se întoarcă acasă.

Ştirea iniţială

Fata ar fi plecat voluntar de la domiciliu. Mama tinerei nu le-a putut preciza poliţiştilor cu ce era îmbrăcată fata în momentul în care a părăsit domiciliul.

„La data de 15 septembrie a.c., ora 07:10 poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa, au fost sesizaţi de o femeie, din comuna Teslui, cu privire la faptul că, în această dimineaţă, fiica sa RACHERU VIVIANA ELENA , în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Teslui şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, constituţie astenică, ochi albaştri, păr lung blond, faţa ovală, fără semne particulare. 

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul dispariţiei“, este anunţul IPJ Olt. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite