UPDATE Încă un caz de Covid-19 confirmat în Olt. O femeie a cerut ajutor medical după nouă zile de izolare la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacienta este tratată la spitalul din Slatina FOTO: Alina Mitran
Pacienta este tratată la spitalul din Slatina FOTO: Alina Mitran

O femeie în vârstă de 48 ani este al 12-lea caz testat pozitiv pentru noul coronavirus din judeţul Olt şi internat în spital.

UPDATE ora 16,30 - Direcţia de Sănătate Publică Olt a oferit detalii despre cel de-al 12-lea caz pozitiv la noul coronavirus. Este vorba de o femeie în vârstă de 48 ani, care a revenit în România în 30 martie 2020, din Norvegia. Până în 9 aprilie s-a aflat în izolare la domiciliu, iar în urmă cu trei zile a apelat serviciul 112, acuzând simptomatologie specifică noului coronavirus, respectiv: febră, cefalee, dureri în gât.

Ştirea iniţială

Cazul apare în statistica naţională a autorităţilor, unde judeţul Olt figurează cu 12 persoane confirmate (deşi Oltul a avut încă din cursul săptămânii trecute 12 persoane, ultimul caz a fost raportat, în cele din urmă, la Dolj, unde a fost carantinat, testat şi ulterior internat pentru tratament). Este vorba de o femeie, în vârstă de 42 ani, sosită din Norvegia şi care este tratată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Conform datelor transmise de Direcţai de Sănătate Publică, din cei 12 pacienţi din Olt trataţi pentru Covid-19, patru au fost declaraţi vindecaţi.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite