Un tânăr din Slatina s-a spânzurat după o ceartă cu iubita

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salvatorii au încercat vreme de o oră să îl readucă la viaţă pe tânăr
Salvatorii au încercat vreme de o oră să îl readucă la viaţă pe tânăr

Tragedie într-o familie din municipiul Slatina, unde, sâmbătă – 21 iulie, capul familiei a găsit cadavrul fiului său în curtea locuinţei comune. Din primele cercetări ale poliţiştilor se pare că este vorba despre o sinucidere cauzată de o ceartă între fiul decedat şu prietena acestuia.

Echipajul SMURD Slatina din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Matei Basarab” Olt a fost solicitat să intervină, sâmbătă după-amiază, orele 15.20, pe strada Abatorului din oraş, pentru a acorda primul ajutor unei persoane găsită fără suflare.

“Este vorba despre un caz de sinucidere. Echipajul SMURD s-a deplasat pe strada Abatorului din municipiul Slatina pentru a acorda primul ajutor unui tânăr de 24 de ani (Viorel M., n.a.) găsit spânzurat în curtea casei de către tatăl său. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor echipajului SMURD şi al celor de la Serviciul de Ambulanţă Olt, eforturi care s-au întins pe durata a aproximativ o oră, tânărul a fost declarat decedat”, a afirmat plutonier major Ionuţ Cârciumaru, purtător de cuvânt al ISU Olt.

La rândul său, comisarul-şef Claudia Radu, ofiţer relaţii mass-media al IPJ Olt, a precizat că victima nu prezenta urme de violenţă pe suprafaţa corpului. Din primele cercetări se pare că la baza actului sinucigaş s-ar fi aflat o ceartă a tânărului cu prietena sa. A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite