Un tânăr de 25 ani şi-a pus capăt zilelor într-un mod înfiorător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un trecător a anunţat poliţia FOTO: arhiva
Un trecător a anunţat poliţia FOTO: arhiva

Un băiat în vârstă de 25 ani, din Slatina, şi-a pus capăt zilelor în ziua de Sfântul Ştefan, descoperirea macabră făcând-o un trecător, care a anunţat poliţia.

Tânărul, domiciliat în Slatina, a fost văzut atârnând de mânerul unui autovehicul, descoperirea făcând-o un trecător, pe strada General Aurel Aldea din municipiul Slatina. Deşi la faţa locului poliţiştii nu au găsit indicii care să conducă la concluzia unei morţi suspecte, se aşteaptă şi rezultatele necropsiei.

„La data de 27 decembrie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că  o persoană s-ar fi spânzurat de mânerul unui autoturism. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la faţa locului

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că trupul neînsufleţit aparţine unui tânăr, de 25 de ani, din municipiul Slatina. După examinarea sumară a cadavrului nu au fost observate semne de violenţă. Decesul nu este suspect, însă aşteptam rezultatul necropsiei“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Tânărul a ales să-şi pună capăt zilelor folosind o sfoară pe care a legat-o de mânerul din interiorul autoturismului, de la nivelul plafonului. Maşina era a părinţilor. Băiatul nu a lăsat în urmă niciun bilet de adio şi nici nu a dat de bănuit cuiva din anturaj că ar avea de gând să-şi pună capăt zilelor. 

Vă recomandăm şi: Spânzurarea unei femei de 73 de ani, ascunsă de familie. Ce a observat preotul la slujba de înmormântare

Cât de tare i-a afectat pe adolescenţi pandemia. „Cele mai mari efecte provin din închiderea şcolilor“

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite