Un autocamion care transporta stupi de albine a rămas suspendat pe calea ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
autotren calea ferată

Un accident în care, din fericire, nicio persoană nua  fost rănită s-a produs sâmbătă dimineaţă, 22 mai 2021, la o trecere la nivel cu calea ferată din Olt.

Un autocamion încărcat cu stupi de albine a rămas pe calea ferată, în judeţul Olt, în localitatea Piatra-Olt, sat Enoşeşti, fiind suprins de un tren interegio în care se aflau doi pasageri. Şoferul autocamionului a reuşit să se salveze la timp, nicio persoană nefiind rănită. Pentru îndepărytarea autotrenului de pe şinele de cale ferată a fost, în schimb, nevoie de intervenţia pompierilor, ajutaţi de voluntarii Primăriei Piatra-Olt.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială pentru primă intervenţie, au intervenit în această dimineaţă, la un accident feroviar, produs la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Enoşesti. 

autotren calea ferată

În accident au fost implicate un tren regio, în care se aflau doi călători şi o stupină, în care se afla doar şoferul. În urma evenimentului nu au rezultat victime“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

autotren calea ferată

În autotren se găseau peste 70 stupi de albine, stupina fiind îndepărtată de pe calea ferată cu ajutorul pompierilor, care au acţionat cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare. În sprijinul pompierilor militari a acţionat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Piatra-Olt, cu un buldoexcavator.

autotren calea ferată

Traficul în zonă încă se desfăşoară pe un singur sens de mers. „Conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani din municipiul Râmnicu-vâlcea, judeţul Vâlcea a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional fiindu-i reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Circulaţia rutieră pe sensul Găneasa către Caracal se desfăşoară pe un singur sens. De asemenea, vă recomandăm ruta alternativa Găneasa-Slătioara-Piatra-Olt“, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite