Ultima zi pentru înscrierea pe posturile de la Poliţie. S-au adunat peste 300 de cereri pe 14 posturi vacante în Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În fiecare zi de înscrieri s-au prezentat, în medie, 100 de candidaţi FOTO Realitatea Oltului
În fiecare zi de înscrieri s-au prezentat, în medie, 100 de candidaţi FOTO Realitatea Oltului

Mai mult de 300 de candidaţi s-au prezentat până joi, la finalul programului, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, pentru a se înscrie pentru unul din cele 14 posturi scoase la concurs în judeţ pentru încadrare din sursă externă. Vineri, orele 16,00, se încheie perioada destinată depunerii cererilor.

A fost o aglomeraţie îngrozitoare în aceste zile la sediul IPJ Olt, unde tinerii interesaţi de posturile scoase la concurs pentru angajare din sursă externă s-au prezentat personal, cum s-a stipulat în anunţul de concurs, pentru a completa cererile. Vineri, 8 aprilie, orele 16,00, este termenul limită de pentru depunerea cererilor, în timp ce data limită pentru completarea dosarelor de concurs este 15 aprilie.

Atenţie! După  data limită de înscriere, respectiv data de 08.04.2016, orele 16.00, comisiile de recrutare nu vor mai primi alte cereri de înscriere, iar după data limită de completare a dosarelor, respectiv 15.04.2016, comisiile de recrutare nu vor mai primi documente, analizarea dosarelor în vederea validării/invalidării candidaturii urmând a se face strict pe baza actelor depuse până în acel moment.“, avertizează reprezentanţii IPJ Olt, anunţând totodată că pentru graficul concursului candidaţii, precum şi alte persoane interesate, trebuie să urmărească paginile de internet ale Poliţiei Române şi IPJ Olt, secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Precizarea este valabilă atât pentru examinarea psihologică, realizată de Centrul de Psihosociologie al MAI, cât şi pentru cele trei probe efective ale concursului: evaluarea performanţei fizice; test scris, de tip grilă; interviu pentru departajare (doar în cazul în care este necesară departajarea candidaţilor care au obţinut aceeaşi notă finală şi nu au putut fi departajaţi prin aplicarea celorlalte criterii prevăzute de Ordinul M.A.I. nr. 665/2008, cu modificările şi completările ulterioare).

Data, ora şi locul unde se vor desfăşura proba de evaluare a performanţei fizice şi testul scris se vor stabili, în funcţie de numărul candidaţilor, şi se vor comunica acestora prin postarea unui anunţ ulterior pe pagina de Internet a Poliţiei Române, www.politiaromana.ro, Secţiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum şi la avizierul de la sediul I.P.J. Olt şi pagina de Internet a I.P.J. Olt.

Nota finală reprezintă media notelor obţinute la proba de evaluarea a performanţei fizice şi la proba test scris“, mai precizează IPJ Olt.

Candidaţii au optat încă de la înscriere pentru un post anume, în cazul în care vor fi declaraţi „respins“ neputând ocupa, în baza mediei obţinute, alt post vacant în aceeaşi unitate sau în alte unităţi. De asemenea, după ocuparea postului nu este posibilă delegarea, detaşarea, mutarea şi transferul timp ce cel puţin trei ani de la numirea în funcţie, cu excepţia situaţiei în care intervine reorganizarea unităţii.

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt i-au fost repartizate 14 posturi de agent pentru încadrare din sursă externă, toate la ordine publică, la posturi de poliţie din mediul rural: Oboga, Vulpeni, Osica de Sus, Izvoarele, Vâlcele, Spineni, Topana, Cungrea, Sâmbureşti, Verguleasa, Vitomireşti, Vultureşti, Corbu şi Sârbii Măgura. Posturile sunt tip II, necesitând încadrarea în intervalul 31-35 de ani. Postul pentru reîncadrare este disponibil la Secţia 7 de Poliţie Rurală Dăneasa şi este de tip III (36-40 de ani).
 

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite