Ucigaş din Sprâncenata-Olt “săltat” de acasă pentru că se ascundea de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul suspect a fost încarcerat în arestul IPJ Olt de la Slatina, urmând să fie transferat la o închisoare în zilele ce urmează
Tânărul suspect a fost încarcerat în arestul IPJ Olt de la Slatina, urmând să fie transferat la o închisoare în zilele ce urmează

Autor al unui accident mortal produs în 2010, un tânăr din comuna Sprâncenata, judeţul Olt, a fost ridicat de la domiciliu şi introdus în arestul IPJ Olt. Pe numele său era emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Acţiunea autorităţilor a avut loc marţi – 17 octombrie. Poliţişti din cadrul posturilor de poliţie din comunele Sprâncenata şi Stoicăneşti, judeţul Olt, în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, au desfăşurat o amplă acţiune comună pentru reţinerea unui tânăr din comuna Sprâncenata care era căutat pentru efectuarea unei pedepse cu închisoarea în urma producerii unui accident mortal în cursul anului 2010.

“Poliţiştii şi jandarmii care au participat la acţiune l-au identificat pe Radu C., de 23 ani, din comuna Sprâncenata, pe numele căruia era emis mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei. Mai precis, suspectul a fost găsit vinovat de faptul că, la data de 28 iulie 2010, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Sprâncenata, din cauza neatenţiei a lovit un grup de persoane ce se deplasa pe carosabil, după care şi-a continuat deplasarea. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui tânăr de 22 de ani (Petrişor M., 22 ani), şi rănirea altor trei persoane”, a afirmat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.
 
Suspectul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Olt, de unde urmează a fi transferat la o închisoare pentru satisfacerea pedepsei pronunţată de instanţă.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite