Traficanți de droguri prinși în Slatina de DIICOT. Unul dintre ei are 18 ani

0
Publicat:

Un tânăr de 18 ani și un bărbat de 48 ani, traficant de droguri, au fost surprinși în flagrant delict, în municipiul Slatina. DIICOT Craiova a condus operațiunea.

Polițiștii au găsit asupra traficanților peste 300 grame de cannabis FOTO: IPJ Dolj
Polițiștii au găsit asupra traficanților peste 300 grame de cannabis FOTO: IPJ Dolj

Flagrantul a avut loc miercuri, 5 octombrie 2022, în municipiul Slatina. Cei doi, unul dintre traficanți în vârstă de 18 ani, vindeau 310 grame de cannabis, fiind surprinși de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și un procuror din cadrul DIICOT - Structura Teritorială Craiova.

O altă cantitate importantă de droguri a fost descoperită ulterior la domiciliile celor doi.

La data de 5 octombrie a.c., doi bărbați, din municipiul Slatina, județul Olt, au fost prinși, în flagrant delict, în municipiul Slatina, în momentul în care ar fi pus în vânzare 310 grame de cannabis.

„Captură” de peste jumătate kilogram de droguri FOTO: IPJ Dolj
„Captură” de peste jumătate kilogram de droguri FOTO: IPJ Dolj

Ulterior, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Slatina, fiind descoperite 430 de grame de cannabis, sisteme informatice și recipiente/ustensile folosite la porționarea/ambalarea drogurilor.

În urma probatoriului administrat, doi bărbați, de 18 și 48 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Cei doi au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova”, a mai precizat IPJ Dolj.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite