Tânăra găsită moartă în locuinţa din Slatina este fiica unui cunoscut vătaf de căluş. Poliţiştii aşteaptă necropsia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra găsită fără viaţă avea o relaţie specială cu tatăl ei, vătaful George Dulescu FOTO: Facebook/Mihaela Dulescu
Tânăra găsită fără viaţă avea o relaţie specială cu tatăl ei, vătaful George Dulescu FOTO: Facebook/Mihaela Dulescu

Tânăra care a fost găsită fără viaţă în locuinţa ei din municipiul Slatina este fiica unui cunoscut vătaf de căluş din judeţul Olt.

Mihaela Dulescu avea 23 de ani şi multe planuri de viitor, spun apropiaţii tatălui său, cunoscutul vătaf de căluş din Sârbii-Măgura, George Dulescu, cel care conduce un ansamblu cu notorietate, invitat la spectacole în ţară şi la emisiuni televizate.

Tânăra a absolvit Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu“ din Slatina, iar în gimnaziu a fost elev[ la Liceul cu Program Sportiv. Era studentă la Facultatea de Drept şi, spun apropiaţii vătafului George Dulescu, avea foarte multe planuri alături de tatăl său, relaţia cu acesta fiind una specială.

Tânăra în vârstă de 23 ani a fost găsită decedată în apartamentul său din Slatina, vineri, 9 octombrie 2020. Rudele o sunau încă de vineri, dar fata nu le-a mai răspuns la telefon. IPJ Olt a deschis în acest caz un dosar de ucidere din culpă şi aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a se putea pronunţa cu privire la cauzele decesului. Tânăra nu era cunoscută cu antecedente medicale care să-i fi pus viaţa în pericol, iar pe trupul fetei nu s-au descoperit urme care să indice o moarte suspectă.

VĂ RECOMANDĂM ŞI:

Doi copii au murit alături de femeia care-i îngrijea. Tatăl, mort de beat, nu a sărit să-i ajute. „Hai, bă, ieşiţi afară!“

Scene dramatice la un spital din Iaşi. Un bolnav de COVID-19 s-a aruncat de la etajul 6. A murit pe loc

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite