SUBIECTE BAC 2013 – Un elev din Slatina, eliminat pentru tentativă de fraudă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Examen de bacalaureat în judeţul Olt... (FOTO: Mugurel Manea)
Examen de bacalaureat în judeţul Olt... (FOTO: Mugurel Manea)

Examenul de Bacalaureat 2013 s-a încheiat vineri, 5 iulie, cu proba scrisă la alegere, la care au fost aşteptaţi să participe, în judeţul Olt, aproape 4.500 elevi înscrişi pe listele de BAC 2013. Unul dintre elevi, care a susţinut ultima probă la un liceu din municipiul Slatina, a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Elevul care a fost susprins încercând să înşele vigilenţa profesorilor a susţinut ultima probă a sesiunii de vară a examenului de bacalaureat în cadrul Colegiului Tehnic “Alexe Marin” din Slatina (fostul liceu IPTAPA, n.a.). Mai exact, disciplina unde a vrut să copieze era Biologia, numai că nu a mai apucat să o şi termine. Elevul respectiv a fost eliminat din examen, iar lucrarea sa - anulată.

Potrivit evidenţelor Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, la ultima probă a bacalaureatului de vară au fost aşteptaţi să prezinte aproape 4.500 de elevi. Bacalaureatul s-a încheiat cu testarea cunoştinţelor elevilor la materia opţională de profil, la alegere dintre următoarele discipline: Fizică, Biologie, Chimie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică, Psihologie, Economie şi Sociologie.

Candidaţii care au susţinut, astăzi, proba la Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică, au absolvit profilul  Real din filiera teoretică, profilul Tehnic şi cel de Resurse Naturale şi Protectia Mediului din filiera tehnologică. De asemenea, şi cei care au terminat profilul Militar din filiera vocaţională au dau examen la una dintre aceste probe.

La probele anterioare au existat un număr constant de aproape 400-450 de absenţi.


VEZI REZOLVAREA SUBIECTELOR  la Adevărul LIVE, unde vor fi rezolvate subiectele de la toate probele la alegere de la BAC 2013 !...
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite