Slatina: Hoţ de buzunare, prins în flagrant de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii l-au prins pe bărbat şi au predat portofelul femeii (foto arhivă)
Poliţiştii l-au prins pe bărbat şi au predat portofelul femeii (foto arhivă)

Poliţiştii din Slatina au prins în flagrant ieri un bărbat de 42 ani, din localitate, care a furat un portofel din geanta unei femei, în care se afla suma de 400 lei şi documente personale.

După prinderea hoţului, portofelul cu banii sustraşi a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Bărbatul este cercetat acum pentru furt calificat.
Pentru a evita astfel de evenimente, oamenii legii recomandă cetăţenilor să adopte câteva măsuri de autoprotecţie. „Femeile să poarte poşeta întotdeauna imobilizată de braţ, sau să o ţină în partea din faţă a corpului, lipită de haină,să se evite transportarea unor sume mari de bani, dacă nu se iau măsuri de siguranţă corespunzătoare, să nu poarte portofelul în plase“, a spus comisar Alina Popescu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. De asemenea, şi bărbaţii sunt sfătuiţi de poliţişti să poarte portofelul într-un buzunar interior în partea din faţă. „Să nu se înghesuie sau să nu permită să fie înghesuiţi în mijloacele de transport în comun sau atunci când stau la rând pentru cumpărături, să nu scoată toţi banii atunci când efectuează o plată şi să nu  numere banii în văzul tuturor“, a completat comisar Alina Popescu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite