Slatina: Colegii şi profesorii îl aşteaptă pe Florin să se întoarcă la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colectivul clasei a VIII-a îşi aşteaptă colegul înapoi
Colectivul clasei a VIII-a îşi aşteaptă colegul înapoi

Profesorii şi colegii băiatului care a încercat să se sinucidă spun că Florin era un băiat plin de energie şi foarte optimist. Acesta învăţa bine la şcoală şi nu lipsea de la ore.

Elevii clasei a VIII-a de la Şcoala Generală din satul Recea îşi aşteaptă colegul să se întoarcă în clasă. Aceştia sunt alături de Florin, băiatul din comuna Valea Mare care a încercat să se sinucidă în urmă cu patru zile şi speră ca prietenul şi colegul lor să se facă bine cât mai repede. Copiilor le lipseşte foarte mult colegul lor şi spun că Florin este un băiat optimist, tot timpul cu zâmbetul pe buze şi mereu atent în timpul orelor. „Este un băiat foarte liniştit care mereu zâmbeşte. Îl ajutam întotdeauna cu temele atunci când nu înţelegea ceva şi am vorbit cu el chiar în ziua în care a încercat să se omoare. Era vesel şi chiar a spus câteva glume. A plecat bine-dispus acasă şi mi-a spus că urma să se ducă cu băieţii să joace fotbal la teren. Ne este dor de el şi îl aşteptăm să se întoarcă cât mai curând” , a spus Diana Galoetianu, colega de bancă a lui Florin.


„Îi urăm sănătate şi îl aşteptăm să se întoarcă”


 Profesorii spun că Florin este un elev cuminte, foarte respectuos şi care nu lipseşte de la şcoală. Nimeni nu piate să îşi explice gestul său necugetat de a încerca să îşi pună capăt zilelor. „Nici acum nu-mi vine să cred că a făcut aşa ceva. Era un copil vesel, energic şi care se încadra perfect în colectivul clasei. Nu cred că avea probleme nici în familie pentru că nu a lăsat niciodată această impresie. Toţi elevii clasei se înţeleg foarte bine, fiind un grup omogen. Atât eu cât şi colegii lui îi urăm sănătate şi îl aşteptăm să se întoarcă”, a spus Mihaela Chiriac, diriginta clasei

Florin a venit vineri după amiază de la şcoală, şi-a lăsat ghiozdanul în cameră şi după aceea i-a cerut mamei bani pentru haine de Paşti. Florin s-a supărat că nu are bani suficienţi de haine, după ce mama sa îăi dăduse deja 150 lei şi a încercat să se spânzure  în prispa casei.
Băiatul este acum la spital,iar medicii îi dau mai şanse de supravieţuire. A început să îşi revină, vorbeşte şi poate să respire fără ajutorul aparatelor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite