Școală de elită cu elevi campioni la învățătură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Slatina a premiat, în acest weekend, în cadrul celei de-a VII-a ediții a manifestării „Slatina, dragostea mea“ sute de persoane care au făcut cinste orașului. Numeroși elevi și profesori și-au primit răsplata la Gala Campionilor.

Școala Generală „Eugen Ionescu“ din Slatina este unitatea de învățământ cu cei mai mulți campioni. 66 de elevi ai școlii au urcat pe scenă și au fost premiați pentru rezultatele școlare deosebite. Șase dintre ei au primit bursa de merit „Eugen Ionescu”, cu o valoare de 100 de euro. Această distincție este acordată elevilor de liceu şi şcoală generală care au obţinut premii la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare pe specialităţi.  Alți 60 de elevi ai Școlii „Eugen Ionescu“ au primit bursa de merit „Ion Minulescu”, cu o valoare de 75 de euro. Aceasta se acordă elevilor care au obţinut cele mai mari medii de absolvire a anului de învăţământ precedent.

Elevă multipremiată

Ramona Deaconu este elevă în clasa a VII-a la Școala Generală „Eugen Ionescu“. Ea este unul dintre cei 66 de elevi ai școlii care au fost premiați la Zilele Slatinei. „Am primit un premiu în valoare de 75 de euro pentru că am absolvit cu media 10 clasa a VI-a și un premiu în valoare de 100 de euro pentru că am obținut anul trecut locul I la Olimpiada Națională de Matematică. Am mai fost premiată și la evenimentul din 2011. Sunt foarte fericită pentru aceste premii, mă bucur că munca mea este apreciată și acest lucru mă ambiționează să muncesc mai mult. Banii o să-i investesc în culegeri pentru concursuri“, a spus ea.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite