S-a deschis lista pentru înscrierile la “Olimpiada Liceelor” de la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galeria care îşi va încuraja liceul reprezentativ în modul cel mai hotărât va primi un premiu de .500 de lei
Galeria care îşi va încuraja liceul reprezentativ în modul cel mai hotărât va primi un premiu de .500 de lei

Primăria Slatina aşteaptă înscrieri pentru participarea la cea de-a VII-a ediţii a manifestării “Olimpiada Liceelor”. Organizată în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, acţiunea va avea loc în perioada 29 aprilie – 31 mai.

La manifestare pot participa doar liceele din municipiu, primăria aşteptând acum înscrieri din partea reprezentanţilor unităţilor de învăţământ menţionate. Planificată ca o acţiune cu caracter educativ, artistic şi sportiv, “Olimpiada Liceelor” va beneficia în acest an de un buget de 500.000 de lei (cinci miliarde lei vechi, n.a.). Suma include atât cheltuielile cu organizarea manifestării, dar şi cele ocazionate de premiere.
Mai exact, fiecare liceu participant va primi un fond de 9.000 lei în cadrul probei de abilităţi practice, în cadrul căreia vor trebui să demonstreze că au imaginaţie în alegerea şi îndeplinirea unui obiectiv. În ce priveşte premiile, acestea vor fi semnificative. Liceul clasat pe prima poziţie la finalul celor trei zile de competiţii va avea voie de la primărie să îşi aleagă ce dotări doreşte în valoare de maximum 35.000 de lei, liceul de pe locul II – dotări de 20.000 lei, locul III – 15.000 lei, liceul de pe locul IV – 10.000 lei. Nu au fost uitate nici liceele care se vor clasa pe poziţiile V-IX, acestea urmând să primească fiecare un premiu de consoloare de 3.000 lei.
“În afară de premiile ce vor fi acordate pentru liceele de pe podium, trebuie să menţionez că şi galeriile liceelor participante au motive să îşi încurajeze cât mai vârtos liceul deoarece aceea care se va dovedi a fi mai << bătăioasă >> va primi un premiu de 1.500 de lei”, a declarat viceprimarul Ana Anghel.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite