REZULTATE TITULARIZARE 2013: Un număr de 138 de dascăli au contestat notele de la Titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorii nemulţumiţi de notele de la Titularizare au reclamat notele obţinute...
Profesorii nemulţumiţi de notele de la Titularizare au reclamat notele obţinute...

Marţi – 6 august, a expirat ultima şansă pentru profesorii-candidaţi ce au susţinut examenul de titularizare derulat în cursul săptămânii trecute. La nivelul judeţului Olt, potrivit evidenţelor Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, au promovat examenul 603 profesori dintre cei 829 care au predat lucrările în ziua concursului, în vreme ce 328 candidaţi au luat sub nota 5. Un număr de 138 dintre dascălii-candidaţi au contestat notele primite.

Rezultatele la examenul de titularizare au fost afişate luni – 5 august, iar candidaţii nemulţumiţi de notele primite au avut la dispoziţie două zile pentru a depune contestaţii. La nivelul judeţului Olt, conform datelor Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, un număr de 138 dintre profesorii-candidaţi s-au arătat nemulţumiţi de nota obţinută la Titularizare şi au depus contestaţii în acest sens în termenul legal prevăzut de legislaţie, care a expirat marţi – 6 august, orele 15.00.

Procentul de promovare în rândul dascălilor de la Olt ce au susţinut examenul menţionat este, relevă datele oficiale, înaintea soluţionării contestaţiilor, de 72,8 %. La examenul de titularizare organizat la nivelul judeţului au fost notate 829 de lucrări: 319 candidaţi au obţinut note peste 7, alţi 284 candidaţi au luat note între 5.00 şi 6,99, în vreme ce 327 candidaţi au obţinut note sub 5,00.

Ca şi repartizare pe domeniul de activitate unde profesează, distribuţia contestaţiilor este următoarea: 31 de reclamaţii aparţin educatorilor, 20 – învăţătorilor, 14 – profesorilor de limba română, 11 - profesorilor de limba engleză ş.a.m.d. Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt a anunţat ca având disponibile un număr de 60 de catedre pentru angajare pe perioadă nedeterminată, respectiv 583 de posturi pe o perioadă determinată.

Notele finale vor fi publicate joi - 8 august. Repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată va avea loc la nivelul centrelor de concurs în zilele de 9 şi 12 august. Miercuri, 14 august, se va desfăşura repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată, tot la nivelul centrelor de concurs.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite