REZULTATE TITULARIZARE 2013 - Astăzi se afişează rezultatele la examenul de Titularizare de la Olt

0
0
Profesorii de la Olt care au dat examenul de titularizare aşteaptă cu nerăbdare rezultatele...
Profesorii de la Olt care au dat examenul de titularizare aşteaptă cu nerăbdare rezultatele...

Primele rezultate la examenul de titularizare susţinut săptămâna trecută se afişează astăzi - 5 august, în fiecare centru de examen, dar şi pe siteul titularizare.edu.ro. Contestaţiile se înregistrează în zilele de 5-6 august la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean, iar notele finale vor fi publicate joi - 8 august.

În judeţul Olt au susţinut examenul scris la Titularizare un număr de 1.028 de dascăli. Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt a avut disponibile 60 de catedre pentru angajare pe perioadă nedeterminată şi 583 de posturi pe perioadă determinată. La nivel naţional, pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante rezervate în învăţământul preuniversitar - sesiunea 2013, au fost publicate peste 6.000 de catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată, dintre care 3.141 în mediul urban şi 2.933 în mediul rural.

Cei mai mulţi candidaţi care s-au înscris la Titularizare în judeţul Olt au optat pentru următoarele catedre: educatoare - 199, învăţători - 154, Educaţie fizică şi sport - 106, Biologie - 34, Chimie - 17, economic-administrativ, poştă - 12, Fizică - 19, Geografie - 38, Informatică - 26, Istorie - 43, Engleză - 68, Franceză - 36, Limba română - 94, Matematică - 48, mecanică-ingineri – 17.

Primele rezultate parţiale

Primele rezultate la examnul de Titularizare se afişează luni - 5 august, în fiecare centru de examen, dar şi pe siteul titularizare.edu.ro. Contestaţiile se înregistrează în zilele 5-6 august, la sediul IŞJ Olt (luni - 5 august, imediat după afişarea rezultatelor, până la ora 21.00, iar marţi - 6 august, între orele 8.00 şi 15.00).

Calendar titularizare 2013:
--- 27 mai - 28 iunie: organizarea şi desfăşurarea probelor practice / orale şi a inspecţiilor speciale la clasă;
--- 30 iulie: desfăşurarea probei scrise;
--- 5 august: afişarea rezultatelor;
--- 5 - 6 august: înregistrarea contestaţiilor şi transmiterea acestora la centrele de evaluare;
--- 7 august: rezolvarea contestaţiilor;
--- 8 august: afişarea rezultatelor finale;
--- 9 august: etapa I de repartizare - pentru angajare pe perioadă nedeterminată;
--- 14 august: etapa a II-a de repartizare - pentru angajare pe perioadă determinată;
--- 30 august: emiterea şi comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră.

Demn de menţionat este că profesorii ce vor promova examenul rămân definitiv în sistemul de învăţământ şi nu contează dacă postul său nu mai este valabil deoarece Inspectoratul Şcolar Judeţean este obligat să-i găsească un post în altă şcoală.
 

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite