Revelion în Slatina cu Alex Velea, Irina Rimes şi Alutus. Nu mai e şampanie, dar doritorii vor primi ceai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Slatina au dat astăzi publicităţii numele invitaţilor din noaptea de Revelion, deşi, în urmă cu doar o săptămână, se lua în calcul şi varianta în care spectacolul să nu mai aibă loc, din cauza problemelor întâmpinate la licitaţie.

Va fi spectacol de Revelion în mijlocul Slatinei, au dat astăzi asigurări reprezentanţii Primăriei Slatina. Viceprimarul Gigi Vâlceleanu a declarat că invitaţii care le vor cânta slătinenilor sunt: trupa locală Alutus, Irina Rimes şi Alex Velea. 

Va fi, a mai spus acesta, şi un spectacol de lasere, efecte speciale şi confetti, în schimb, în acest an va lipsi şampania, dacă cei care vor să ciocnească un pahar cu prietenii, pe Esplanadă, nu o vor aduce de acasă. 

„Vom fi toţi, aici, să ciocnim cu slătinenii, însă nu se mai distribuie şampanie. Se va distribui, în schimb, ceai cald“, a spus viceprimarul.


Spectacolul organizat la trecerea dintre ani scoate din bugetul municipalităţii slătinene 220.000 lei, au mai anunţat reprezentanţii Primăriei Slatina.


 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite