Prostituatele aflate „la muncă“ în minivacanţă au bani de dat. Unde le-au surprins jandarmii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi mini-vacanţa n-a avut avut urmări grave, jandarmii au aplicat câteva zeci de amenzi, printre cei sancţionaţi contravenţional numărându-se şi prostituatele.

Zilele libere, prilej de petreceri pentru „oamenii muncii“, au însemnat, în schimb, efective mărite de oameni ai legii în stradă, care au supravegheat zonele aglomerate. Jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt vorbesc despre o perioadă relativ liniştită, în care au aplicat, însă, câteva zeci de amenzi. Cele mai multe au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, totalul amenzilor aplicate ridicându-se la 5.800 lei. N-au scăpat de amenzi nici pescarii, trei fiind sancţionaţi pentru pescuit în perioada de prohibiţie cu câte 600 lei, dar nici prostituatele, care au sperat la încasări mai mari în mini-vacanţă.

Nouă prostituate au fost sancţionate cu amendă, valoarea fiecărei amenzi fiind de 500 lei. Patru dintre ele au fost „taxate“ chiar de două ori în perioada 28 aprilie – 1 mai, însă în cazul lor demersul jandarmilor este aproape inutil, fetele nesinchisindu-se vreodată să le achite. Persoanele sancţionate au fost surprinse „la lucru“ în două puncte ale municipiului Slatina, respectiv la intrarea în oraş, dinspre Craiova, şi la ieşire spre Piteşti, în zona fabricii ALRO.

Un avertisment a primit din partea jandarmilor şi proprietarul unui câine ciobănesc german, mai mulţi slătineni sesizând jandarmilor aflaţi într-un echipaj de patrulare că bărbatul îşi plimbă câinele fără să-i fi pus botniţa, periclitând siguranţa celor care au ieşit la plimbare. Amenda în astfel de cazuri, avertizează IJJ Olt, este între 1.500 şi 3.000 lei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite