Premierul Ponta vine azi în Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta
Premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta se va afla, astăzi, în municipiul Slatina, pentru a participa la inaugurarea primei secţii de cabluri de fibră optică din ţara noastră. Evenimentul va avea loc în cadrul fabricii de cabluri Prysmian. În afară de premier, vor fi prezenţi membri din conducerea grupului Prysmian, precum şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi judeţene.

Investiţia ce va fi inaugurată de premierul Ponta la Slatina face parte dintr-un proiect mai amplu al conducerii firmei de cabluri Prysmian, ce se ridică la suma totală de zece milioane euro. Proiectul de faţă este doar o parte acestei investiţii şi a presupus dotarea unei hale a fabricii cu utilaje moderne pentru producerea de fibră optică; noua hală ocupând aproape o treime din suprafaţă unităţii.

Noul proiect al firmei slătinene va angrena circa 150 de muncitori, persoane ce provin tot din interiorul fabricii deoarece oamenii sunt mutaţi de la o secţia la alta, în funcţie de comenzi. La evenimentul de marţi vor fi prezenţi, în afară de premierul Victor Ponta, şi Valerio Battista, director executiv al Prysmian Group, alţi reprezentanţi la vârf ai companiei, noul ambasadorul Italiei la Bucureşti - Diego Brasioli, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, parlamentari, parteneri de afaceri ai Prysmian Group.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite