Patru autoturisme implicate într-un accident în Olt. Un copil de 9 ani şi un bărbat de 80 au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident olt

Un copil de 9 ani şi un bărbat de 80 ani au fost răniţi într-un accident produs miercuri, 14 iulie 2021, pe un drum din judeţul Olt.

Patru maşini au intrat în coliziune pe Drumul Judeţean 546, între localităţile Slatina şi Brebeni din judeţul Olt. În urma impactului două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

„La data de 14 iulie a.c., ora 15.54, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Judeţean 546, între localităţile Slatina şi Brebeni.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care au găsit patru autoturisme avariate. Două persoane, pasageri, un minor, în vârstă de 9 ani, din municipiul Slatina şi un bărbat de 80 de ani, din comuna Ghimpeţeni, judeţul Olt, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina“, au comunicat reprezentanţii Poliţiei Olt.

Nciunul dintre conducătorii auto nu consumase băuturi alcoolice, a arătat rezultatul testării cu etilotestul. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, în cauză fiind întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Vă recomandăm şi:

Prognoza meteo: Valul de căldură sufocă România. Cât mai cresc temperaturile, unde se răcoreşte

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite