Oltean prins la vânătoare ilegală cu un ogar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din județul Olt este cercetat de oamenii legii după ce a fost prins în timp ce bracona pe un fond de vânătoare, însoțit de un câine.

Bărbatul de 32 de ani, din comuna olteană Dobrosloveni a fost surprins la vânătoare de paznicul unei asociații, care a anunțat ulterior polițiștii. Oamenii legii l-au găsit pe bărbat pe Fondul de Vânătoare nr. 37 Dobrosloveni. Vânătorul era însoțit de un câine din rasa „Ogar“. Patrupedul a fost lăsat în custodia unei asociații de vânători până la finalizarea cercetărilor. „Polițiștii au întocmit acte premergătoarea și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic“, a spus comisarul șef Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{#unless context.category.custom_fields.ads_disabled}} {{#unless context.features.noads}} {{/unless}} {{/unless}} {{/unless}} {{#if context.content}} {{#unless context.features.noadsvi}} {{/unless}} {{#if (eq context.category.slug "politica") }} {{/if}} {{/if}}