O tânără de 20 ani, din Olt, a dispărut. Mama concubinului  fetei a anunţat Poliţia

0
0
Cristina Dincuţ a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit
Cristina Dincuţ a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit

O femeie a anunţat, vineri, 5 noiembrie 2021, Poliţia despre faptul că o tânără de 20 ani, concubina fiului, a dispărut de la domiciliu.

Fata a dispărut vineri, 5 noiembrie, de la domiciliul concubinului său, iar familia acestuia a anunţat Poliţia, constatând că tânăra nu se află nici la locuinţa părinţilor săi. 

„La data de 5 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coteana, au fost sesizaţi de o femeie, din comuna Coteana, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, concubina fiului ei, DINCUŢ TUDORA CRISTINA, în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul la o altă adresă, din aceeaşi localitate, ar fi plecat voluntar şi nu a mai revenit la niciuna din cele două locaţii.

Semnalmente: înălţime 1,60 metri, aproximativ 55 de kilograme, ochi căprui, păr negru, de lungime medie, ten deschis, fără semne particulare. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu geacă neagră, blugi albaştri şi încălţată cu adidaşi albi.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112“, este apelul poliţiştilor.

Tânăra nu s-ar afla la prima plecare de la domiciliu, însă este pentru prima dată când se reclamă dispariţia la Poliţie.

Mai multe - Slatina

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite