O instanţă din Olt anunţă suspendarea activităţii din 1 martie. Şedinţele de judecată încep, chiar de astăzi, cu o oră mai târziu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătorii din cadrul Judecătoriei Slatina au protestat şi în trecut pe treptele instituţiei FOTO: arhiva
Judecătorii din cadrul Judecătoriei Slatina au protestat şi în trecut pe treptele instituţiei FOTO: arhiva

Judecătorii unei instanţe din Olt au hotărât, luni, ce forme de protest vor adopta ca răspuns la recentele modificicări aduse legilor justiţiei, pe care magistraţii le contestă.

Judecătorii din cadrul Judecătoriei Slatina au hotărât să îşi manifeste în continuare dezacordul cu privire la cele mai recente modificări aduse legilor justiţiei, se menţionează într-un comunicat de presă, astfel că începând de marţi, 26 februarie 2019, şedinţele de judecată vor începe cu o oră mai târziu faţă de ora comunicată. Activitatea judecătorilor va fi întreruptă între 14,00 - 14,30, când aceştia se vor afla în curtea judecătoriei, respectiv în faţa Palatului de Justiţie, dacă şi colegii din cadrul Tribunalului Olt vor alege să li se alăture. 

Din 1 martie, în schimb, se va suspenda activitatea de judecată, cu excepţia cauzelor urgente, dacă solicitările magistraţilor vor fi în continuare trecute cu vederea.

       

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite