O femeie a căzut de pe un terasa unui bloc cu șase etaje. Avea 65 ani

0
Publicat:

O femeie în vârstă de 65 ani a decedat în urma căderii de la înălțime, de pe terasa unui bloc din municipiul Slatina. Echipajul de prim-ajutor nu a mai putut să o salveze.

Echipajul medical nu a mai putut să o salveze pe femeie FOTO: Shutterstock
Echipajul medical nu a mai putut să o salveze pe femeie FOTO: Shutterstock

Evenimentul s-a petrecut vineri după-amiază, 7 iulie 2023, în jurul orei 19:00, în zona centrală a Slatinei.

Femeia s-ar fi aruncat, spun anumite surse, de pe terasa blocului cu șase etaje în care locuia, situat în zona Vâlcea, în vecinătatea farmaciei Dona. Conform acestora, femeia de 65 ani locuia în blocul respectiv, dar și executa servicii de curățenie în mai multe scări de bloc din zonă, iar în ultima perioadă s-ar fi confruntat cu anumite probleme de sănătate. 

„La data de 7 iulie 2023, în jurul orei 18:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc situat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi căzut de la ultimul etaj al unui bloc situat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din aceeași localitate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

La fața locului a ajuns un echipaj medical care a inițiat manevrele de resucitare, însă femeia nu a răspuns acestora, fiind constatat decesul.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au mai precizat polițiștii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite