O fată de 16 ani a dispărut în 20 august din Caracal. Momentul ciudat în care bunica a cerut ajutorul poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
disparuta caracal

O fată a plecat de la domiciliul său din Caracal cu mai mult de 10 zile în urmă, anunţând că merge la un cunoscut în Craiova. Bunica fetei a anunţat dispariţia într-un moment care trezeşte suspiciuni.

Fata de 16 ani, Ana-Maria Casandra Asan, ar mai dispărut de la domiciliu şi cu alte ocazii. În 20 august a plecat spunând că merge la Craiova. Ulterior a sunat pentru a-şi anunţa familia că e bine, dar fără să le dezvăluie rudelor adresa la care se află. În prezent, însă, nu mai poate fi contactată telefonic, iar rudele s-au îngrijorat.

Ciudat este faptul că timp de 10 zile autorităţile nu au fost anunţate. S-a întâmplat astăzi, când la Poliţia Caracal s-a deplasat bunica fetei. Tot astăzi, mama fetei ar fi plecat în Spania.

„Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, care a plecat voluntar de domiciliu, din municipiul Caracal şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112. 

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Poliţie municipiului Caracal au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., ASAN ANA-MARIA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,60 m, aproximativ 50 de kg, constituţie atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru. 

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie“, este anunţul poliţiştilor olteni.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite