O angajată a Protecţiei Copilului Olt, confirmată cu COVID-19. DSP va hotărî care dintre colegii de birou se izolează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dgaspc olt

Al treilea caz de COVID-19 în cadrul DGASPC Olt, de la declanşarea pandemiei, a apărut chiar la sediu, într-un birou cu mai mulţi lucrători.

O angajată care lucrează într-un birou cu alţi 11 colegi a fost depistată pozitiv în acest week-end. Femeia s-a simţit rău şi s-a prezentat la spital, unde a şi fost testată pentru SARS-CoV-2 , rezultatul fiind pozitiv. Conducerea Direcţiei Generale de Asitenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt a întocmit o listă cuprinzând colegii de birou ai persoanei confirmate, astfel încât Direcţia dd Sănătate Publică Olt să decidă care dintre aceştia, în funcţie de cum a interacţionat fiecare cu pacienta pozitivă, să fie plasaţi în carantină la domiciliu. 

„La nivelul DGASPC Olt, în cadrul aparatului propriu, un funcţionar public a fost testat pozitiv la coronavirus. Acesta lucrează într-un birou la sediul DGASPC Olt, din strada Drăgăneşti, nr. 7. fără a avea contact cu beneficiarii din cadrul centrelor rezidenţiale pentru copii sau adulţi“, au trasmis reprezentanţii DGASPC Olt.

Este al treilea caz pozitiv la DGASPC, alte două fiind confirmate cu aproximativ două luni în urmă, la centrele din Băbiciu, respectiv Cezieni. La testarea şi retestarea personalului şi a beneficiarilor serviciilor de asistenţă toate testele au fost atunci negative.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite