Intervenţie în forţă. Un bărbat din Slatina a ameninţat că aruncă blocul în aer. De la ce a pornit totul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La faţa locului au ajuns pompieri şi poliţişti FOTO: Facebook/PTV Oltenia
La faţa locului au ajuns pompieri şi poliţişti FOTO: Facebook/PTV Oltenia

Panica s-a instalat, pentru zeci de minute, pe o stradă din Slatina, unde un bărbat a ameninţat că aruncă blocul în aer.

Evenimentul a avut loc joi-seara, pe strada Primăverii din Slatina, la faţa locului intervenind atât poliţiştii, cât şi pompierii. Un bărbat care locuieşte la etajul 2 al blocului FA5 a ameninţat că aruncă blocul în aer. Vecinii săi, speriaţi, au părăsit locuinţele. 

Vecinii spun că pe bărbat l-a înfuriat foarte tare faptul că în cursul zilei de astăzi sora sa a fost încătuşată şi dusă în penitenciar ca urmare a faptului că nu a plătit o amendă penală primită în urmă cu mai mulţi ani. De la ridicarea femeii de la domiciliu bărbatul a intrat într-o stare de agitaţie, totul culminând cu ameninţările care i-au adus din nou pe poliţişti la uşa lui. În aceeaşi locuinţă se afla şi mama bărbatului, cei trei trăind în condiţii mai mult decât modeste.

Pompierii au confirmat că au fost chemaţi la faţa locului ca urmare a ameninţărilor lansate de bărbat. „Au fost direcţionate la faţa locului o autospecială de stingere, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj CBRN, dar nu a fost nevoie de intervenţia forţelor şi mijloacelor Detaşamentului Slatina. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de poliţie“, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

intervenţie slatina

„Cel în cauză va fi transportat la UPU Slatina pentru un control psihiatric, după cele petrecute. În acest moment, situaţia este sub control, după intervenţia în forţă şi imobilizarea bărbatului care ameninţa că va arunca în aer întregul bloc“, a precizat la rândul său purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite