FOTO VIDEO Zeci de case şi gospodării din comuna Perieţi din Olt au fost inundate. Localnici: „A venit sfârşitul lumii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de case şi gospodării din Perieţi au fost inundate
Zeci de case şi gospodării din Perieţi au fost inundate

După trei zile de ploaie continuă, zeci de case din comuna Perieţi din Olt sunt sub ape. Pompierii au intervenit imediat în zonă cu motopompe.

Chiar dacă unii localnici au pus saci de nisip la porţi, apa a ajuns şi la jumătate de metru şi a inundat  zeci de case şi gospodării. Oamenii din localitatea Perieţi din Olt se tem că din cauza inundaţiilor casele vor ceda şi vor fi puse la pământ. „Casa s-a crăpat din cauza inundaţiilor şi îmi este frică să nu cadă. De trei zile nu am dormit nici măcar o oră. Sunt disperat şi nu ştiu ce o să fac“, a povestit un localnic din Perieţi.

VIDEO

Oamenii din localitatea Perieţi se tem că vor rămâne fără case

Oamenii din Perieţi susţin că a plouat în trei zile cât pentru trei luni. Zeci de păsări au fost luate de ape. „A venit sfârşitul lumii. La mine în curte era Dunăre. Apa mi-a intrat în casă şi am muncit trei zile cot la cot cu pompierii să o scoatem. Am reuşit să mai salvez doar trei găini şi asta din cauză că pe restul le-a luat apa şi au murit“, a spus o bătrână.

VIDEO

Zeci de case şi gospodării au fost inundate în localitatea Perieţi din Olt

Pompierii au intervenit cu mai multe motopompe în zonă. „Noi facem ce putem să inlăturăm efectele apei. La momentul  sosirii la locul intervenţiei apa era mult mai mare, a spus Cornel Nicolaescu,plutonier major ISU Olt.
 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite