FOTO VIDEO La Slatina, accident cu trei maşini avariate şi un pieton rănit din cauza unui vitezoman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la locul accidentului... (FOTO: Mugurel Manea)
Imagine de la locul accidentului... (FOTO: Mugurel Manea)

O persoană care se afla pe o trecere de pietoni încercând să traverseze o stradă din municipiul Slatina a ajuns la spital, marţi seară, după ce a fost lovită în plin de către un tânăr şofer care circula cu viteză. Nu mai puţin de trei autoturisme au fost implicate în accidentul cu pricina, dintre care una a fost cuprinsă de flăcări.

Accidentul a avut loc în jurul orelor 19.30, pe strada Crişan din Slatina, în dreptul complexului comecial VMG amplasat vizavi de cartierul „Eugen Ionescu”. Un tânăr de 22 de ani, care conducea cu viteză un autoturism marca Opel Vectra dinspre bazarul „Slatex” către intersecţia străzii Crişan cu Cireaşov, în dreptul trecerii pentru pietoni de la magazinul menţionat anterior, a pierdut controlul volanului asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un alt autoturism care circula regulamentar pe aceeaşi direcţie de mers în faţa sa şi tocmai încetinise pentru a intra în parcarea de la VMG.

Imediat după momentul impactului dintre cele două maşini faţă-spate, autoturismul Opel Vectra înmatriculat OT-91-RBY a izbit în plin şi a luat pe capotă un bărbat care se afla pe trecerea de pietoni, apoi a intrat într-un alt autoturism marca Opel Astra ce circula pe celălalt sens de mers al străzii Crişan dinspre cartierul „Eugen Ionescu”.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un conducător auto care circula pe strada Crişan dinspre strada Crişan din direcţia Piaţa Zahana către magazinul VMG a pierdut la un moment dat controlul asupra volanului, a acroşat un autoturism care vroia să facă stânga pentru a intrat în parcarea magazinului, după care a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un alt autoturism care era oprit la trecerea de pietoni. În urma accidentului a rezultat rănirea unei persoane de 34 de ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii şi se afla pe trecerea de pietoni. Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent şef Minel Scrieciu din cadrul Poliţiei Rutiere Olt.

image

Foto

accident slatina

Imediat după verificarea cu aparatul etilotest, cei trei conducători auto au fost conduşi la Spitalul Judeţean din Slatina pentru a li se recolta probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

Şoferul care se face vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar pentru vătămare corporală din culpă. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean.

De menţionat că, la faţa locului, a intervenit şi o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Matei Basarab” Olt deoarece la unul dintre autoturisme a izbucnit un incendiu imediat după producerea accidentului.

Circulaţia rutieră pe strada Crişan, pe sensul de mers al accidentului dinspre magazinul VMG, a fost blocat pentru aproape o oră, după care a fost redat traficului rutier.

Mai puteţi citi şi:

VIDEO FOTO Accident în lanţ lângă Tomis Mall. Autoturismul unei firme de pază a făcut zob alte două maşini după care a luat foc. Trei persoane, rănite grav

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite