Fiul lui Sile Cămătaru iese din arest. Tribunalul Olt i-a admis contestaţia, dar îi pune condiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, arestat la sfârşitul anului trecut după ce a fost prins drogat la volan, a fost eliberat printr-o hotărâre a Tribunalului Olt.

Contestaţia lui Balint s-a judecat joi, 16 ianuarie 2020, la Tribunalul Olt, aceasta fiind admisă. 

 „Admite contestaţia formulată de contestatorul inculpat BALINT ALBERT- FLORIAN, arestat preventiv în CRAP – IPJ Olt, împotriva încheierii nr. 39 pronunţate de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Slatina la data de 10.01.2020 în dosarul nr. 107/311/2020/a1.1, desfiinţează hotărârea contestată şi rejudecând: 

- În baza art. 242 alin. 2 Cpp dispune înlocuirea măsurii arestării preventive luate faţă de inculpatul Balint Albert- Florian cu măsura preventivă a controlului judiciar pe durata a 60 de zile, începând cu data de 16.01.2020, până la data de 15.03.2020 inclusiv. 

- Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului Balint Albert- Florian de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 28 din data de 28.12.2019 emis de Judecătoria Slatina - dacă nu este reţinut/arestat în altă cauză“, a hotărât judecătporul Tribunalului Olt.

Fiul interlopului va trebui să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.

Albert Balint nu are, de asemenea, voie: să depăşească teritoriul României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organul judiciar; să conducă nicio categorie de autovehicule.

Supravegherea inculpatului în privinţa respectării condiţiilor controlului judiciar va fi realizată de   Poliţia Sectorului 5 – Compartimentul Supravegheri Judiciare din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. în cazyul în acre condiţiile vor fi încălcate balint se întoarce după gratii. 

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins la finele anului trecut de poliţiştii olteni când conducea drogat pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa, judeţul Olt. În urma controlului s-a stabilit că bărbatul de 32 de ani, din Bucureşti, a condus maşina, deşi avea dreptul de a conduce suspendat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge. 

Tânărul a mai făpcut obiectul unor cercetări penale, cu doar câteva luni în urmă, la Timişoara, unde a înjunghiat un tânăr într-un club, după care a fugit, fiind prins doar după ce poliţiştii au făcut uz de armă. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite