Femeia înjunghiată de soţ în stradă, la Slatina, este mama a nouă copii. Cum s-a întâmplat totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conflictul în urma căruia bărbatul şi-a înjunghiat soţia s-a produs în Slatina, în zona staţiei de microbuz FOTO: Adevărul
Conflictul în urma căruia bărbatul şi-a înjunghiat soţia s-a produs în Slatina, în zona staţiei de microbuz FOTO: Adevărul

O femeie de 37 ani, dintr-o localitate din Olt, a fost înjunghiată, luni, 16 august 2021, în stradă, de soţul cu care se află în procedură de divorţ.

Starea femeii este stabilă, loviturile aplicate nefiind în zone vitale. Evenimentul s-a petrecut luni-dimineaţă, în jurul orei 6,00, într-o zonă aglomerată din Slatina.

Femeia de 37 ani şi soţul acesteia, un bărbat în vârstă de 41 ani, veneau din localitatea Perieţi, cu un microbuz. În timpul călătoriei către Slatina s-ar fi produs „scânteia“, iar la coborâre între cei doi a intervenit un conflict spontan, moment în care bărbatul i-a aplicat soţiei sale mai multe lovituri de cuţit, în zona gâtului şi în zona toracelui. Cel care a apelat 112 a fost un bărbat de 43 ani, conform anumitor surse acesta fiind actualul partener al femeii. Victima şi agresorul locuiesc încă la aceeaşi adresă, deşi sunt despărţiţi în fapt, fiind în procedură de divorţ. Cei doi au împreună trei copii, însă femeia mai are alţi şase copii dintr-o altă relaţie. 

Cuplul nu ar avea un istoric de violenţă în familie, sau cel puţin acesta nu este cunoscut organelor de poliţie. Mobilul acţiunii bărbatului ar fi, conform primelor date, gelozia. Bărbatul a plecat imediat din Slatina, după loviturile aplicate soţiei sale, fiind găsit de poliţişti acasă, la Perieţi.  La această oră bărbatul este audiat de către anchetatori.

„În dimineaţa de 16 august a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 43 de ani, cu privire la faptul că, în municipiul Slatina pe strada Crişan, o femeie ar fi fost înjunghiată şi ar prezenta leziuni în zona gâtului şi a spatelui, iar autorul a părăsit locul faptei.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce se afla în staţia de microbuz, ar fi lovit-o, cu un obiect tăietor-înţepător, pe soţia acestuia, cu care se află în proces de divorţ, aceştia fiind despărţiţi în fapt. Femeia, în vârstă de 37 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina“, a transmis IPJ Olt.

Vă recomandăm şi:

UPDATE Femeie înjunghiată de partener, în stradă, în Slatina. Ce doi se aflau în proces de divorţ

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite