Edilul Caracalului: „Alegerea din primul tur a primarilor elimină uniunea partiduleţelor împotriva celor merituoşi să câştige!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputaţii au aprobat astăzi, prin vot, legea care prevede ca primarii să fie aleşi într-un singur tur de scrutin. Decizia este salutată de primarul municipiului Caracal, care o consideră una foarte bună.

Primar al municipiului Caracal în perioada 1984- 1989, dar şi din 1996 până în prezent, Gheorghe Anghel este de acord ca primul gospodar al unei localităţi să fie ales în urma unui singur tur de scrutin. „Este foarte bună decizia deputaţilor. O să fie o altă mobilizare la alegeri. Se va face, în primul rând, economie la buget, iar în al doilea rând nu se va mai da posibilitatea ca în turul II să se unească partiduleţe şi grupuri împotriva celui care ar fi merituos să obţină funcţia de primar”, spune Anghel.
Acesta este hotărât să candideze şi la anul la prima funcţie din municipiu când, dacă legea aprobată astăzi va fi promulgată de preşedinte, alegerile locale vor fi organizate în baza ei.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite