De unde sunt copiii nevoiţi să înnopteze în catedrala de la Alba Iulia şi care a fost planul excursiei. Şef IŞJ: „Sunt bine, sunt în drum spre casă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre copii a ajuns, azi-noapte, la spital, din cauza frigului îndurat
Unul dintre copii a ajuns, azi-noapte, la spital, din cauza frigului îndurat

Un grup de 22 copii, însoţiţi de un profesor, din judeţul Olt, au fost evacuaţi, noaptea trecută, de pompierii ISU Alba, din catedrala din Alba Iulia, şi cazaţi în căminul unui liceu, după ce unui copil i s-a făcut rău şi a ajuns la spital. Aventura este pe sfârşite, copiii fiind în drum spre casă.

Grupul de copii nevoit să înnopteze în catedrala din Alba Iulia este din comuna olteană Dăneasa. Copiii au plecat într-o excursie de o zi organizată de profesorul lor de religie. Ar fi trebuit să plece spre casă chiar după ceremoniile organizate în oraşul Unirii, însă noaptea i-a prins încă în oraş, refugiindu-se în catedrală. Unuia dintre copii (copiii au vârste între 11 şi 14 ani) i s-a făcut rău din cauza frigului, fiind solicitată ambulanţă.

„Copiii sunt bine acum, sunt în tren, în drum spre casă. Am vorbit cu directorul şi vor fi aşteptaţi la gară de microbuzul şcolar, fiecare va ajunge acasă cu microbuzul. Excursia a fost organizată pentru o zi, copiii ar fi trebuit să plece spre casă după ceremonii. Ce s-a întâmplat exact nu ştim încă, vom afla, dar copiii acum sunt bine, inclusiv elevul pentru care s-a solicitat ajutor medical, dovadă fiind faptul că nu a avut nevoie de internare. Profesorul lor a vrut să organizeze un moment memorabil, din păcate vor avea şi amintiri plăcute, dar şi neplăcute. Profesorul, din câte am înţeles de la director, merge de mai mulţi ani în astfel de excursii, anul trecut a fost, de 1 Decembrie, cu elevii la Bucureşti“, a declarat inspectorul şcolar general Adrian Bărbulete, şeful IŞJ Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite