Ce spun procurorii despre bărbatul misterios din scrisoarea de adio lăsată de infirmierul care şi-a ucis colega

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În biletul de adio pe care criminalul de la Spitalul Judeţeande Urgenţă Slatina l-a lăsat, acesta aminteşte de un bărbat din cauza căruia ar fi ajuns în situaţia disperată de a-i lua viaţa asistentei şi a se sinucide. Ce spun procurorii.

Gheorghe Ghenea, infirmierul care în noaptea de sâmbătă/duminică, a ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit pe asistenta Ramona Cosmescu, cu care avea o relaţie, a lăsat şi două bilete de adio, unul găsit de sora criminalului în garsoniera acestuia, un al doilea, pe care l-au găsit anchetatorii în uniforma sa de serviciu. În bilet spune că ar fi fost supus unei presiuni extraordinare, presiune exercitată de asistentă şi de un bărbat. Ghenea chiar îşi exprimă dezamăgirea că nu-l poate omorî şi pe acest bărbat, despre care mai spune că în telefonul personal i-ar fi salvat numărul de telefon cu numele Plimbatu, şi, mai mult, dă şi coordonatele biroului în care ar lucra bărbatul.

Ea, în cîrdăşie cu omul în care a-m avut mare încredere, ofiţer sub acoperire la DNA. M-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am recurs la acest gest. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. Nr. de telefon al acestui animal (n.r. – a lăsat şi numele bărbatului). Vreau să afle toată lumea de ce-am recurs la acest gest. Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el. (…)Porcul de la DNA are numărul ..., iar în telefonul meu e trecut Plimbatu. Are birou la intrare pe poarta din spate a Poliţiei Municipiului, cum intri faci în stânga şi urci scările la etajul 1, ultimul birou pe stânga. Trebuia să omor şi pe Mischie şi Alice, dacă nu reuşeau ei să le bage la puşcărie. Bine că m-am prins la timp. De câte ori m-am întors până acum, numai datorită mamei mele, că o să sufere mult“, a scris criminalul, un bilet cu un conţinut asemănător aflându-se şi în posesia anchetatorilor.

Prim-poocurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat, însă, că respectivele informaţii nu prezintă interes pentru anchetă. Întrebată dacă personalul misterios a fost identoficat şi dacă urmează să fie audiat, Anuţa a declarat: „Nu, nu ştiu ce să vă spun, asta apreciază strict procurorul care are dosarul în anchetă, din discuţiile pe care le-am avut cu el n-o să facă astfel de acte. Nu ne interesează, astea sunt relaţii care ţin de viaţa privată, în cazul infracţiunii de omor pentru care noi facem cercetări mobilul este irelevant sub aspectul existenţei, dar până la urmă oricum îl avem, respectiv actele de gelozie, pe fondul acelei relaţii, mai mult de atât, din perspectiva anchetei noastre, restul priveşte viaţa privată“. 

CITIŢI ŞI: VIDEO Scrisoarea de adio a infirmierului care şi-a ucis colega asistentă şi apoi s-a sinucis: „Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el“

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite