Bandă de hoţi din Balş, “săltată” de mascaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii I.P.J. Olt au asigurat succesul deplin al misiunii...
Mascaţii I.P.J. Olt au asigurat succesul deplin al misiunii...

Poliţiştii de la Olt au reuşit să identifice autorii mai multor furturi date pe raza oraşului Balş în cursul acestei luni de unde au sustras mai multe bunuri pe care, ulterior, le-au comercializat. Suspecţii sunt cercetaţi în libertate.

Pentru a fi siguri că nu vor da greş în operaţiunea de reţinere a suspecţilor, poliţiştii din oraşul Balş i-au chemat în ajutor pe “mascaţii” de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Olt. Reuniţi în formulă completă, oamenii legii au efectuat, ieri, trei percheziţii la domiciliile a tot atâtea persoane identificate ca fiind autorii mai multor furturi date în Balş. Cei trei suspecţi avuţi în vedere sunt: Mirel S., de 26 ani, Laurenţiu V., de 31 ani, şi un minor, O.A., de 16 ani, cu toţii originari din Balş.

“În urma percheziţiilor de ieri au fost găsite şi ridicate de la domiciliilor celor anterior menţionaţi mai multe bunuri constând în role cu cabluri electrice, ustensile de pescuit, flexuri, bormaşini electrice, despre care se presupune că sunt provenite în urma comiterii unor furturi”, a preiczat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, suspecţii sunt bănuiţi că au sustras bunurile din incinta a două societăţi comerciale din oraşul Balş în intervalul 7-25 martie, dar şi în nopţile de 19/20 martie, respectiv 24/25 martie. Prejudiciul, în valoare de 20.000 lei, a fost recuperat în proporţie de numai 30% şi restituit părţilor vătămate. În prezent, cei trei bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi riscă până la şapte ani după gratii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite