Accident cu patru răniţi între comunele Greci şi Şerbăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele patru persoane care se aflau în autoturism au scăpat ca prin minune cu viaţă după ce maşina a intrat într-un cap de pod
Cele patru persoane care se aflau în autoturism au scăpat ca prin minune cu viaţă după ce maşina a intrat într-un cap de pod

Un grav accident de circulaţie a avut loc ieri, între comunele Greci şi Şerbăneşti din judeţul Olt. Patru persoane au scăpat ca prin minune cu viaţă după ce maşina s-a izbit violent de un cap de pod. Acestea s-au ales însă cu diverse răni în urma producerii accidentului, care a avut loc pe fondul neatenţiei şi vitezei în conducere.

Accidentul a avut loc luni - 21 ianuarie, în jurul orelor 17.30, pe segmentul de drum 546-A La faţa locului au intervenit un echipaj de paramedici din cadrul SMURD Slatina, precum şi alte două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

“În accident a fost implicat un singur autovehicul. Echipele care au acţionat la locul accidentului de circulaţie au găsit autoturismul în afara părţii carosabile - pe câmp, după ce lovise un cap de pod de pe marginea drumului. În urma producerii accidentului au fost patru răniţi, toţi deplasându-se cu maşina implicată în incident. Victimele au vârste cuprinse între 25 şi 42 de ani”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt.

Toate victimile accidentului au fost transportate la Spitalul Judeţean din Slatina, unde au rămas internate pentru supraveghere medicală.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite